Vedlikeholdsmetoden til barnemøblene

2021-12-04

Direkte sollys skal unngås(barnemøbler). Når gjenstander med høy temperatur plasseres på møbler, må de polstres med varmeisolasjonsputer for å unngå å påvirke levetiden. Skrivebordet bør plasseres på et sted med tilstrekkelig lys. Hvis skrivebordet er plassert sideveis, skal det sørge for at lyset skinner fra venstre. Møblene skal være så få som mulig og plasseres mot vegg for å utvide barnas aktivitetsrom.

For lær og tøymøbler, vær oppmerksom på å unngå direkte sollys og skarpe verktøysriper. Ved oljeflekker, kulepenner, blekk osv., skal flekken tørkes forsiktig med et rent hvitt håndkle farget med litt alkohol eller vaskemiddel, og deretter tørkes med et tørt vått håndkle. Møbelstoffet skal ikke beises med farget vann eller syrebasert løsning. Hvis det er opptatt med vann, skal det umiddelbart tørkes med en tørr klut. Hvis den er flekket med farget væske eller annen skadelig væske, skal den umiddelbart renses eller vaskes i henhold til kravene til møbeletiketten. Det skal ikke vaskes og blekes. Hvis det viser seg at tråden er løs, kan den ikke rives av for hånd, og den skal klippes pent flatt med en saks.

Hvis strukturen av trebarnemøblerer funnet å være løs før bruk, stram til koblingsfestene. Når du rengjør støvet, bruk en myk klut for å fjerne støvet langs trefibrene. Den myke kluten bør flekkes med litt rengjøringsmiddel. Ikke tørk av den med en tørr klut for å unngå riper. Det er også upassende å vaske møbler med alkalisk vann eller kokt vann, eller plassere høykonsentrasjon av alkohol, for ikke å skade overflaten på møbler.

Vanligvis er det ikke egnet å banke påmøblermed tunge gjenstander, dra overflaten, eller kutt ting på overflaten av møbler, eller rengjør overflaten ved hjelp av tyngdekraften. Det er også upassende å reparere møbler med pigmenter som er forskjellige fra den originale malingen av møbler. Annethvert år bør møblene vaskes med Fan Li-vann for å opprettholde lyse farger.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy